Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Mester Grønn

Åpent i dag 10:00 - 18:00

Innpakkingspapir ved siden av blomster
  • Hjemlevering
  • Klikk & hent

Om Mester Grønn

Vi er en blomsterbutikk med lidenskap for høy kvalitet til lave priser med ekte samfunnsengasjement! Vi lager også alt innen binderi av blomster. På vårt bugnende blomstertorg har vi lekre håndlagde buketter og et stort utvalg av sesongens avskårne blomster.

La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens trendy tilbehør. Plukk dine favorittblomster og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede.

Hos Mester Grønn på Rygge Storsenter møter du dedikerte og erfarne medarbeidere. De hjelper deg gjerne med tips og råd til både planter og blomster.

Her kan lese mer om å fornye hjemmet ditt med blomster fra Mester Grønn

  • Hjemlevering
  • Klikk & hent

Beliggenhet

Øvre plan

Våre tjenester

Bli inspirert

Bilder

Våre ansatte

Mester Grønn

Mester Grønn er en av Norges største heleide blomsterkjeder. De har medsine 130 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, hatt en eventyrlig utvikling siden etableringen på Herkules Stormarked i Skien 1983.Siden den gang har de vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dettehar de gjort ved å bygge stein på stein, og fokuset har hele tiden vært oger kvalitet.

Kjøp av blomster er en tillitssak og krever mye av de som jobber bak disken. Når de i tillegg forteller at firmaet har en urokkelig kvalitetsgaranti på sine varer, kreves det høye faglige kompetansekrav hos de ansatte.

En smilende butikkleder tar imot oss blant et bugnende hav av fargerike planter. Fungerende butikkleder Christine Kadic`- forteller at hun er vikar for butikklederen som har permisjon frem til oktober 2021, men med sine 30 år blant blomster, og med fagbrev som blomsterdekoratør, deler Christine Kadic` mer enn gjerne sine kunnskaper med de mange kundene som handler hos Mester Grønn på Rygge Storsenter.

Hun kommer fra Mester Grønn på Amfi Borg og nok kjent for mange i Moss. Hun har jobbet her på Rygge Storsenter tidligere. Sammen med resten av staben mener de å ha en drøy menneskealder med erfaring som kommer kundene til gode.

Her er det ekstra travelt om dagen – smiler Christine og sier at når de tusen hjem flytter julen tilbake på loftet, blir det gjerne litt tomt i stua. Da er det flott å kunne erstatte den røde julen med mange friske og fine grønne planter. Da er det liksom som om våren trenger seg på – legger hun til.

Vi var alle meget spente da pandemien rammet landet - forteller Christine alvorlig. Da var vi ikke sikre på om vi skulle få kunder på besøk. Heldigvis har dette slått ut stikk motsatt av hva vi fryktet. Mester Grønn har hatt en jevn omsetningsøkning hele den siste delen av 2020. Årsaken kan det jo spekuleres i, men folk tilbringer jo mye mer tid i sine hjem og da vil de nok ha det pent og livlig med masse planter rundt seg.

I butikken bugner av planter, så det skulle være mulig for enhver å kunne finne noe å pynte opp med.

Mester Grønn har en urokkelig kvalitetsgaranti på sine varer, da kreves det høye faglige kompetansekrav hos de ansatte