Forny hjemmet med blomster fra Mester Grønn

To Mester Grønn-ansatte med munnbind som smiler mot kamera
Mester Grønn har en urokkelig kvalitetsgaranti på sine varer, da kreves det høye faglige kompetansekrav hos de ansatte.
Stor bukett med tulipaner i ulike farger, dandert i en rund glassvase
Bukett med 30 tulipaner, nå kr 320,-
Stor monstera-plante i hvit keramikkpotte
Monstera: Før kr 300,- nå kr 150,-
Nærbilde av fiolinfiken
Fiolinfiken: Før kr 400,- nå kr 200,-

Hos Mester Grønn på Rygge Storsenter møter du dedikerte og erfarne medarbeidere. De hjelper deg gjerne med tips og råd til både planter og blomster.

Mester Grønn er en av Norges største heleide blomsterkjeder. De har med sine 130 blomsterbutikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør, hatt en eventyrlig utvikling siden etableringen på Herkules Stormarked i Skien i 1983. Siden den gang har de vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har de gjort ved å bygge stein på stein, og fokuset har hele tiden vært og er kvalitet.

Dedikerte og erfarne medarbeidere

Kjøp av blomster er en tillitssak og krever mye av de som jobber bak disken. Når de i tillegg forteller at firmaet har en urokkelig kvalitetsgaranti på sine varer, kreves det høye faglige kompetansekrav hos de ansatte. En smilende butikkleder tar imot oss blant et bugnende hav av fargerike planter. Fungerende butikkleder Christine Kadic`, forteller at hun er vikar for butikklederen som har permisjon frem til oktober 2021, men med sine 30 år blant blomster, og med fagbrev som blomsterdekoratør, deler Christine Kadic` mer enn gjerne sine kunnskaper med de mange kundene som handler hos Mester Grønn på Rygge Storsenter. Hun kommer fra Mester Grønn på Amfi Borg og er nok kjent for mange i Moss. Hun har jobbet her på Rygge Storsenter tidligere. Sammen med resten av staben mener de å ha en drøy menneskealder med erfaring som kommer kundene til gode.

Ut med julen, inn med grønne planter

Her er det ekstra travelt om dagen, smiler Christine og sier at når de tusen hjem flytter julen tilbake på loftet, blir det gjerne litt tomt i stua. Da er det flott å kunne erstatte den røde julen med mange friske og fine, grønne planter. Da er det liksom som om våren trenger seg på – legger hun til. Vi var alle meget spente da pandemien rammet landet, forteller Christine alvorlig. Da var vi ikke sikre på om vi skulle få kunder på besøk. Heldigvis har dette slått ut stikk motsatt av hva vi fryktet. Mester Grønn har hatt en jevn omsetningsøkning hele den siste delen av 2020. Årsaken kan det jo spekuleres i, men folk tilbringer jo mye mer tid i sine hjem og da vil de nok ha det pent og livlig med masse planter rundt seg.

Gode tilbud!

For at flest mulig skal kunne fylle hjemmet sitt med vakre grønne planter, har Mester Grønn 50% rabatt på de fleste grønne planter ut hele januar måned. Butikken bugner av planter, så det skulle være mulig for enhver å kunne finne noe å pynte opp med.

Utover vinteren vil Mester Grønn komme med mange ulike tilbud på blomster. Frem mot våren vil det bli mer og mer farger, kan Christine love oss. Det er bare å følge med på annonser og rundt butikken. Her vil det bugne av gode tilbud på varer med høy kvalitet.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 18:00