Rygge Storsenter – alle tiders arbeidsplass

Kjell, Lene og Tormod
Trioen som drifter Rygge Storsenter; Kjell Høiendahl, Lene Hanche Hafskjold og Tormod Hansen.
Cecilie hos Bjørklund
Cecilie Johansen hos Bjørklund er fornøyd med den fine blandingen av kunder som er på senteret og ikke minst det flotte samholdet blandt de som jobber i butikkene på Rygge Storsenter.
Jenny hos Zavanna
Jenny Sørby hos Zavanna synes ledelsen på senteret gjør en flott jobb som er et resultat av den fine atmosfæren her på Rygge Storsenter

Med sine 42 butikker er Rygge Storsenter en av de største og kanskje den beste arbeidsplassen i Høyda Handelsområde.

Senterleder Lene Hanche Hafskjold er stolt av å kunne omtale senteret for en «Alle tiders arbeidsplass».

Med sin beliggenhet er Rygge Storsenter et naturlig midtpunkt for de mange handlende i et stadig ekspanderende handelsområde. Senteret har nå hatt åpent for handel i femten år og viser ingen tegn til stagnasjon.

Stabilitet

Det fine med dette senteret – mener butikkeierne, er den pågående viljen til fornyelse og positive holdningen til å løse små og store utfordringer.

Tjueseks av butikkene innenfor senterets dører har vært med siden åpningen for femten år siden. Denne stabiliteten viser at Rygge Storsenter kan være en av distriktets beste arbeidsplasser. Listen over ansatte i de ulike butikkene, som også har vært stabile siden åpningen, er lang. Det virker som om aldersgrensen er den eneste grunnen til at folk forlater senteret som arbeidsplass. Selv da vender de tilbake for sporadiske ekstravakter.

Stabiliteten er meget viktig for senteret - mener Lene Hanche Hafskjold, men legger til at det er bra for kundene som til enhver tid skal kunne finne butikker og ansatte de kjenner fra mange år tilbake.

Senterleder Lene Hanche Hafskjold og driftsleder Tormod Hansen er to av de mange ansatte som har vært med siden senteret åpnet for femten år siden til høsten.

Godt humør, samt å være løsningsorientert og serviceinnstilt er viktige egenskaper i en jobb som vår i senteradministrasjonen – smiler Lene.


Vaktmester’n

De aller fleste som har besøkt Rygge Storsenter har sett mannen i arbeidsklær, bærende på verktøy eller en stige, det er senterets vaktmester, Kjell Høiendahl. Han jobber gjerne i tospann med senterets driftsleder, Tormod Hansen.

«Alle» på senteret kjenner Kjell og Tormod. De har alltid et smil og en hyggelig kommentar - kommer det nesten unisont fra senterets leietagere. «Driftsgutta» blir aldri oppgitt over våre gjentagende og kanskje litt «dumme» spørsmål. De smiler og svarer at de stikker innom om ikke lenge.

Det er ikke vanskelig å være i godt humør, når man har en alle tiders arbeidsplass. Med det gode samholdet som råder mellom leietagerne, er det bare hyggelig å komme på jobb hver dag . Løsningsorientering og godt humør hjelper i de aller fleste jobber – avslutter Kjell og Tormod.

Senterleder Lene Hanche Hafskjold, sammen med driftsleder Tormod Hansen og Vaktmester Kjell Høiendahl, sørger de for at mange daglige utfordringer på Rygge Storsenter løses før de kan klassifiseres som et problem.

Stor arbeidsvilje, tilstedeværelse og løsningsorientering er viktige ingredienser når man skaper en «Alle tiders arbeidsplass» - og det mener jeg vi har klart – avslutter en smilende senterleder Lene.