4 sikre gaveideer til kjæresten

Syv skjønnhetsprodukter ligger på grå bakgrunn
Kjærestepar ligger i sengen med pc og popcorn
Hjertepizza med pepperoni
Skriver på et polaroidbilde oppå en bok

Valentinsdag er rett rundt hjørnet og hvis du virkelig vil imponere har vi noen sikre gaveideer til kjæresten som får hjertet til å banke litt fortere.

Valentinsdagen er en fin mulighet til å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet i hverdagen. Vi foreslår at du kombinerer årets kjærlighetsgave med noe dere kan gjøre sammen på Valentinsdagen.

1. Massasjeolje + massasje

Sett stemningen med en magisk massasje. Kjøp en deilig massasjeolje og skjem bort kjæresten med en halvtimes massasje. Dette er en perfekt start på daten; man senker skuldrene og retter fokuset på hverandre.

Tenn duftlys og sett på avslappende musikk. Dersom dere har badekar kan du også helle litt massasjeolje i badevannet og flytte stemningen dit.

Du kan også gjøre gaven enda mer romantisk ved å gi kjæresten en liten bunke hjemmelagede massasjekuponger. Du kan tilpasse kupongene med forskjellige typer massasje og forskjellig lengde. Gjør gjerne kupongene ekstra personlige med å tegne, lime på bilder eller skrive på kupongene.

2. Film + snacks

Det trenger ikke alltid å være så veldig avansert: Lei en film du vet din utvalgte vil like og gå til innkjøp av favorittsnacksen deres. Eller enda bedre; be kjæresten din med på en romantisk kinodate hvor dere holder hender og sender hverandre stjålne blikk.

Tips! Se film i sengen eller legg frem ekstra puter og pledd på gulvet, slik at det blir ekstra behagelig å se film i stuen. Husk popcorn og dempet belysning for ekstra kinostemning.

3. Pizzastein + middag

Middag på Valentinsdagen behøver ikke å finne sted på en dyr restaurant. Kvelden kan bli minst like vellykket om man lager middagen hjemme, sammen. Hva med en skikkelig god italiensk pizza?

Ved å gå til innkjøp av en pizzastein tar du den hjemmelagede pizzaen til et nytt og sprøtt nivå. Sammen med pizzasteinen pakker du inn alle favorittingrediensene til kjæresten din og setter frem fine servietter og stearinlys. Sett av kvelden og nyt hverandres selskap.

Bonustips: Pizzasteinen må forvarmes for at den skal gi best effekt. Sett den på et stekebrett nederst i ovnen og la den bli stekende varm mens du pynter deigen med fyllet dere liker best.

Den vanskeligste delen er å få pizzaen helskinnet over på steinen. Hvis du flytter pizzaen over mens den fortsatt ligger på bakepapiret blir det mye lettere, men bakepapiret skal helst ikke være med under stekingen. Trikset er å la pizzaen steke i et par minutter på bakepapiret, før du enkelt «napper» det ut, som en tryllekunstner som drar duken av et fulldekket bord. Klarer du det, får pizzaen godgjort seg direkte på steinen – og du imponerer på kjøkkenet.

4. Polaroidkamera + bildebok

I en digital verden får de analoge minnene ekstra stor verdi. Tenk så hyggelig å fange fine øyeblikk på polaroider og samle dem i en lekker minnebok. Glem «picture perfect». Her tar dere vare på ekte øyeblikk - ett av gangen.

Ta det første bildet til minneboka på Valentinsdagen og se minne bli foreviget på spesialpapiret sammen. Lim det inn i boka sammen med pynt du har lagt ved i gaven. Det kan være bokstaver, snakkebobler, glansbilder eller andre små rekvisitter. Lek med mulighetene og lag deres egen tradisjon.