Undertøyskuffen

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Hvit blonde bh ligger på trekrakk

Åpningstider

 • I dag 10:00 - 20:00
 • I morgen 10:00 - 20:00
 • ons. 5. okt 10:00 - 20:00
 • tor. 6. okt 10:00 - 20:00
 • fre. 7. okt 10:00 - 20:00
 • lør. 8. okt 10:00 - 18:00
 • søn. 9. okt Stengt
 • man. 10. okt 10:00 - 20:00
 • tir. 11. okt 10:00 - 20:00
 • ons. 12. okt 10:00 - 20:00
 • tor. 13. okt 10:00 - 20:00
 • fre. 14. okt 10:00 - 20:00
 • lør. 15. okt 10:00 - 18:00
 • søn. 16. okt Stengt

Om Undertøyskuffen

Undertøyskuffen er en nisjebutikk som selger undertøy, nattøy og badetøy til dame og herre. Hos oss blir alle kunder godt ivaretatt - uansett kjønn, alder og status. Ønsker du andre farger og størrelser, bestiller vi det. Vi selger også undertøy og badetøy for brystkreftopererte. Velkommen!

Beliggenhet

Øvre plan

På nett

Aktuelle merkevarer

Våre ansatte

Undertøyskuffen - Spesialforretning med kvalitet, utvalg og service i førersetet

Undertøyskuffen AS på Rygge Storsenter skiller seg ut med sitt høye servicenivå og det gjennomtenkte gode vareutvalget. Tanken om at vi alle er forskjellige lå godt forankret i bunnen da de to gründerne laget sin forretningsplan. Vi landet på det vi anså som riktig for oss begge, og historien de siste fem årene viser at vi hadde rett i våre visjoner.


Vår forretningside var at vi skulle skape et totalkonsept innenfor undertøy, nattøy og badetøy til kunder som hadde andre behov og utfordringer enn det som kunne løses i vanlige klesforretninger. Vi har som mål at vi skal kunne dekke alle de behov og ønsker som våre kunder har, og samtidig opprettholde et servicenivå som vil bli husket når du besøker vår butikk – smiler Jeanine Myhr, som sammen med Kristin Mehren er gründerne bak Undertøyskuffen As.

Store størrelser Kunnskapen om at ikke alle har samme størrelse, var ideen som satte det hele i gang. Vi har spesialisert oss på størrelser som ligger litt utenfor normalen – forteller Myhr og utdyper dette med at de veldig små størrelsene kan gi like store utfordringer som de litt over normalstørrelser.

Med størrelser som omfatter omkretser fra 60 til 120 centimeter, og cupstørrelser fra AA til P, vil de kunne tilfredsstille de flestes behov for undertøy av høy komfort og kvalitet. I tillegg har vi spesialisert oss på undertøy og badetøy som er protesetilpasset.

Badetøy - Badetøyavdelingen kan skilte med et av Norges beste utvalg. Mange av våre sommergjester har på sine sommerbesøk til Rygge Storsenter oppdaget dette, og legger gjerne turen til oss også utenfor sesongen og ferietiden. De vet vi har utvalget, og kan levere det lille ekstra de ønsker eller har behov for. Tilbakemeldingene forteller også at følelsen av å bli ivaretatt som kunde gjør at de gjerne kommer tilbake til oss – forteller Jeanine og Kristin fornøyde.

Egen avdeling for menn - Undertøyskuffen AS har en egen avdeling for menn. Her finnes kvalitets undertøy og badetøy til menn i alle aldre og størrelser. Skulle det dukke opp ønsker om noe som ikke er på lager, vil vi kunne skaffe dette på relativt kort tid. Utvalget for menn, sammenlignet med mangfoldet i avdelingen for kvinner, er nok som i de fleste kommoder i private hjem. En skuff til far og resten til mor. I mine øyne som mann, helt naturlig.

Undertøy og badetøy er som alt annet preget av moter og fornyelse. Ved utskiftninger av kolleksjoner har vi tradisjon med et kjempe outlet. Dette har vært meget vellykket, og vi regner med at dette vil bli en tradisjon når behovet melder seg – avslutter Jeanine og Kristin.