Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Sport 1

Åpent i dag 10:00 - 20:00

dame med rød jakke som er ute på tur i villmarken
  • Klikk & hent

Om Sport 1

Sport 1 består av over 200 ekte sportsbutikker. Felles for alle våre butikker er stor lidenskap og sterk kjærlighet til sportsfaget. Vi har de beste merkevarene, et lokalt tilpasset vareutvalg og solid fagkunnskap – og aller mest har vi et hjerte for ekte sport. Se vårt store utvalg på sport1.no.

Vi har eget verksted hvor vi prepper ski og reparerer sykler.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

Nedre plan

Våre tjenester

Aktuelle merkevarer

Våre ansatte

Tidlig på 1990-tallet ble Sport1 etablert. Gjelsten Holding gikk inn som hovedaksjonær i 2006, og allerede to år etter ble hovedkontor og lager etablert på Kløfta, litt nord for Oslo. Kjeden består nå av over 200 butikker spredt over hele landet.

Sport1 på Rygge Storsenter åpnet sine dører i 2007, og er nå en av byens ledende sportsbutikker. 14 år i samme lokale har gitt oss et ansikt som kunden kjenner og søker – erkjenner Peter Nieuwlaat.


Det er Peter Nieuwlaat som sammen med sin sønn Simen som eier og driver Sport1 butikken på Rygge Storsenter. Med erfaring fra sportsbransjen siden 13 års alderen har Nieuwlaat et tungt erfaringsbilde å lene seg på.

Det er mange fordeler med min lange erfaring i denne bransjen – smiler Peter Nieuwlaat. Utstyret har endret seg mye, men kundene er stort sett de samme. Det er bare ansiktene som er forskjellige legger han til. Men, det er fortsatt mange av mine gamle kunder som dropper innom. Ikke så mye for å handle moderne sportsutstyr, men mye for å slå av en prat og friske opp gamle minner da de selv var ivrige kunder.

Kunnskap selger - Kunnskap selger, sier Nieuwlaat. Han presiserer overfor sine medarbeidere at de ikke skal være redde for å dele sine egne erfaringer ved bruken av sportsutstyr med kundene. Det er for mange betydelige investeringer som skal legges til grunn når familien skal fornye sitt utstyr for neste påske på fjellet. Da er det viktig at personalet i butikken har erfaring som blir delt rikelig. Det er dette som ofte hjelper kunden til å ta de, for dem, rette beslutninger. Investering i ski eller sykler er noe som skal vare en stund og da er det jo viktig at riktig utstyr blir valgt.

Eget sykkel- og skiverksted - Våre satsningsområder, og som vi er riktig store på, er: løp, ski, sykkel og sko samt tekstiler. Her har vi et utvalg som kan møte den mest kresne utøver på alle nivåer – forteller Peter Nieuwlaat videre. For oss er det også viktig at kundene får utstyr som passer til den enkelte. Vi har derfor egne folk på verkstedet som er spesialisert på sykkelreparasjoner samt tilpasning av ski og sykler. Vi tilbyr også alle som kjøper sykkel av oss egne serviceavtaler. Det innebærer at sykkelen blir levert oss i god tid før hver sykkelsesong og får da en faglig gjennomgang og serviceoppdatering.

Pågangen viser at dette er noe kundene setter stor pris på og at de føler seg trygge på at sykkelen er klar for sesongen de sykler inn i. Vi føler at vi driver dette på rett måte – smiler Peter. Kundene er meget stabile, og de kommer tilbake når noe skal fornyes. Kvaliteten på utstyret og på servicen forteller oss at vårt konsept er slikt kundene vil ha det.

Vi har et utvalg som kan møte de fleste utøvere på alle nivåer