Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Kommende avvikende åpningstider
Dag Åpningstider
Onsdag 1. mai Stengt
Torsdag 9. mai Stengt
Fredag 17. mai Stengt
Lørdag 18. mai 10:00 - 16:00
Mandag 20. mai Stengt
Extra Leker

Åpent i dag 10:00 - 18:00

to gutter leker med ballonger
  • Klikk & hent

Om Extra Leker

Extra Leker er en av Norges største leketøys kjeder, og har eksistert i Norge i 29 år. Hos oss finner du et ekstra stort utvalg, til ekstra lave priser.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

Øvre plan

Våre tjenester

Aktuelle tilbud

Grafisk bilde grønt bilde med svart stjerne og teksten "Alle tiders kundeklubb"

Extra Leker

VINN! Lego blomster!

Bli medlem! Send SMS med RYGGE til 2070 og delta i konkurranser blant kupongene. Vi trekker en heldig vinner mandag 22. april

Kundeklubb – senter Gjelder 17. april til 20. april

Aktuelle merkevarer

Våre ansatte

Extra-Leker - Rygge Storsenters eneste spesialbutikk med leker!

Rett opp med rulletrappen og til venstre finner du senterets lekebutikk. Som mange av senterets trofaste butikker har også Extra-Leker vært med siden åpningen i 2007. Innenfor dørene er det et eldorado for de fleste barn. Mange foreldre har nok for lengst funnet ut at de må sette av litt ekstra tid når denne butikken besøkes med de små håpefulle.


Tomas Severin Moi-Lundell har vært med denne butikken i 10 år, med de siste syv som daglig leder. Man må jo være litt glad i leker – smiler lekesjefen og forteller en liten kunde om hvor de finner plaskebassenger. Dessverre er det problemer med leveringen av de store bassengene dette året – fortsetter han, men hvis du greier deg med ett som er litt mindre finnes det enda noen igjen på lager.

Stor kjede - Extra-Leker tilhører en kjede som ble startet så tidlig som i 1988 av Tom og Erik Samuelsen. Den første butikken ble åpnet på Forus i Stavanger. Siden har de sakte men sikker vokst seg utover det ganske land med hele 25 butikker og har også tre i Sverige. Extra-leker er en allsidig leketøysbutikk med meget variert innhold i hyllene.

På Rygge Storsenter har butikken hele 10 ansatte og har for tiden meget travle dager. Det går mest i bassenger, strandleker og selvfølgelig det tradisjonelle med dukker og biler. De siste er alltid populære hos de små, som ofte kan bruke timer på å bestemme seg når de må velge.

Den tiden må de få bruke – mener Moi-Lundell. Han påpeker at det er de små som er kundene. De voksne er som regel bare med for å betale.

Vi må holde koken hele året og trives med det!

Lang sesong - ulike sesongene flyter litt sammen her hos oss – forteller Moi-Lundell. Den ene går elegant over i den neste. Vi må holde koken hele året og trives med det. Selvfølgelig kan det være slitsomt til tider med lange dager, men smilene i et barneansikt når den riktige leken de har ønsket seg lenge, endelig er pakket inn og befinner seg i en bærepose. Det kan ikke beskrives og gir en god belønning – smiler sjefen i leketøysbutikken.

Som de fleste har også Extra-Leker hatt konsekvenser etter pandemien. Noen varer er dessverre forsinket, men mye er på vei inn i disse dager. Vi jobber og løper fra tidlig morgen til seine kvelden for at våre små kunder skal kunne finne det de ønskler seg i våre hyller.

Leker er jo morsomt da – avslutter Tomas Severin Moi-Lundell.