Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Combo Restaurant

Åpent i dag 10:00 - 18:00

Bord dekker med glass og hvit porselen
  • Sitteplasser
  • Takeaway

Om Combo Restaurant

Velkommen til Combo Restaurant på Rygge Storsenter. Vi er en kinesisk restaurant som tilbyr både små og store retter. Hos oss kan du sette sammen din egen rett fra vår kombomeny. Vi tilbyr også take away. Velkommen til et hyggelig måltid.

  • Sitteplasser
  • Takeaway

Beliggenhet

Øvre plan

Våre tjenester

På nett

Våre ansatte

Restaurant Combo - god mat med hurtig ekspedering!

Eier og daglig leder Jian Ke (50) er fortsatt stor optimist med hensyn til driften under korona pandemien. Løsningen med take away har sørget for at alle hans trofaste kunder har kunnet hente maten i døren. Dette har fungert veldig bra for oss – smiler Ke. Vi har fått justert staben til det ideelle for oss og nå er alle tilbake etter permitteringer.


Etter oppstarten i 2014 har vi hatt en fin stigning og er kjempefornøyde med utviklingen firmaet har hatt. Vi hadde litt nedgang grunnet korona i fjor, men her hos oss krummer vi alle ryggen og tar i et tak for å kunne fungere.

Hurtig ekspedering - Konseptet med raske ekspederinger er fortsatt på plass, og vi utvikler det hele tiden – smiler en alltid blid eier. Det er målet at kundene skal kunne få sin mat to minutter etter at ekspederingen har begynt. Konseptet er en form for buffet. Det er en rekke med panner med ulike retter som holdes varme av gassbrennere. Kunden kan selv velge etter hvert som man beveger seg mot kassa og det kan havner flere forskjellig retter på en lang tallerken. På den måten kan du ved neste besøk bare fråtse i din egen spesielle favoritt. Vi har et utvalg på 20 retter, men med diverse kombinasjoner kan kundene selv mikse det de liker best. Veldig mange av våre kunder er faste besøkende, som kjenner til maten vår fra før. Dette merkes spesielt nå da de bestiller take Away. De vet godt hva de vil ha.

Handler lokalt - For at alle våre råvarer skal være friske og ferske til enhver tid, satser vi ubetinget på lokale leverandører. Ikke alle ingredienser i kinesisk mat er å finne i handelen her i Norge, men vi har via smak og erfaring funnet frem til erstatninger som gjør sluttproduktet førsteklasses og kan trygt omtales som kinesisk mat. Alternativene i Combo’s meny varierer med alle varianter av kjøtt, skaldyr og vegetar. Kinesisk mat består jo mye av det som omtales som vegetarisk mat. Kundene kan selv velge hvilket smaksområde deres vegetarrett skal ligge i.

Spennende smaker - Vi har en stor og variert kundekrets - smiler Jian Ke og forteller om kunder som ringer fra Oslo og sier de vil bestille mat for take away. De skal besøke foreldrene, og vil benytte anledningen til å nyte den gode maten fra Combo. Etter mye leting har de ikke funnet erstatning i Oslo som er smaker like godt, derfor benytter de anledningen når de er i Moss. Spennende og utrolig hyggelig – sier Jian Ke og trekker frem kona som er en «Fine-smekker» på smaksiden. Hun er til stor del med i det meste og passer på meg når jeg blir for ivrig – sier Jian og blir litt øm i blikket. Jian Ke takker samtidig kundene for deres tillit og utholdenhet under denne pandemien. Det har vært - og er fortsatt en glede å gå på jobb.

Vi har et utvalg på 20 retter, med diverse kombinasjoner kan kundene selv mikse det de liker best.