Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 20:00
Tirsdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lørdag 10:00 - 18:00
Søndag Stengt
Bjørklund

Åpent i dag 10:00 - 20:00

Ringer og smykker i skål
  • Klikk & hent

Om Bjørklund

Bjørklund er Norges største klokke- og smykkekjede. En gave fra gullsmeden, eller lykkesmeden Bjørklund, er et minne som varer. Vårt mål er å tilby deg som kunde et stort utvalg av smykker og klokker fra kjente merker. 

Vår filosofi har hele tiden vært klar: Vi skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi setter service og kvalitet høyt, vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadssølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk!

Vareutvalget i Bjørklund-butikken er et direkte svar på hva kundene våre har fortalt at de vil ha. Utvalget av klokker omfatter kjente kvalitetsmerker og moteklokker.

Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. 

Er du på jakt etter bunadssølv? Ja, da har vi det også. Du trenger ikke reise til hjemstedet ditt for å få tak i sølv til bunaden din. Vi fører sølv fra de fleste drakter i Norge. Bunadssølvet du får hos Bjørklund, er møysommelig håndverk med lange norske tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja). Det kan være bestillingstid på enkelte mønstre og design. 

  • Klikk & hent

Beliggenhet

Øvre plan

Våre tjenester

Aktuelle tilbud

Aktuelle merkevarer

Bilder

Våre ansatte

Bjørklund

Bjørklund på Rygge storsenter Gavebutikken for små og store anledninger!

Det var stor stemning i butikken til Bjørklund da de endelig kunne holde dørene åpne for kunder. Det var store smil under munnbindene på ansatte ogkunder. Man kan jo tydelig se smilet i øynene over munnbindet – ler eier og daglig leder Ida Marie Tøien.


Bjørklund er Norges største klokke og smykkekjede. Butikken på Rygge Storsenter er en av rundt 90 butikker rundt om i landet.

De driftes lokalt, med støtte og rådgivning fra kjeden. Ida Marie Tøien er eier, men er forøvrig ikke eier alene. Hun forteller at mannen Magnus Tøien er sammen med henne om butikken. Han er medeier, men ikke ansatt. Han er dog en meget god støttespiller og motivator for driften av butikken.

Begynte som lærling, Ida Marie Tøien begynte som lærling i butikkfag allerede i 2006. etter å ha tatt fagbrev, klatret hun videre i systemet og kjøpte butikken sammen med sin mann i 2017. Det har vært en slitsom, men utrolig morsom reise kan hun fortelle og legger til at hun er veldig takknemlig for hjelpen hun får av sin assisterende daglige leder Cesilie Johansen. Med sin inngående produktkunnskap og gode kundekontakt er hun gull verdt for butikken – smiler Tøien.

Merkevarer, Bjørklund på Rygge Storsenter er en butikk som bugner av merkevarer. De har for øvrig også sitt eget BY OLEA of Norway som er meget populært. Dette finnes i flere ulike materialer. Stål – sølv og gull. Dette gir flere ulike prisklasser så kundene har godt utvalg.

Bjørklund er også godt kjent for sitt store mangfold innen bunadsølv – sier Tøien. Her kan vi skaffe til veie sølv til de fleste av landets mange bunadstyper innenfor rimelig kort leveringstid.

Klokkekolleksjonen i butikken til Bjørklund er imponerende. Her finnes det klokker til alle og enhver. Morsomt er det at populariteten på mekaniske ur igjen øker. Disse har jo en selvtrekkerfunksjon, men holdes armen mye i ro må du trekke klokka når det sengetid – eller når du ønsker at gjestene skal gå hjem…..

I et menneskes liv er det ofte noe som skal feires. Hos oss er vi heldig å få oppleve den sitrende spenningen foran et frieri, gleden hos et par som skal kjøpe ringer til ekteskap eller forlovelse og hos stolte besteforeldre som skal kjøpe dåpsgave til sitt første barnebarn. Alle slike anledninger gir oss gode følelser og gjør at slitsomme dager ofte går som en lek. Vi er stolte og glade for at vi kan delta i disse utrolige øyeblikkene hos våre kunder – avslutter Ida Marie Tøien og Cesilie Johansen hos Bjørklund på Rygge Storsenter.